Thursday, March 28, 2013

New Life New Challenge

Assalamuailakum, lama dah tak menaipppp.sihat semua. hehehe... i'm now doing master. alhamdulilah, it's quite tough but jihan yakin, jihan boleh buat. doakan jihan ye kawan-kawan.=)
okeyh, alhamdulilah kesemua impian jihan tahun lepas ALLAH permudahkan. rasa terharu dengan pemberian ALLAH. terima kasih sangat2 ALLAH.
For this year.. ada bebarapai misi sehingga bulan 6 yang perlu dibuat dengan kuat dan gigih
 
1)master semester 1- hope dapat ambil 2 subjek je semester ni. sebab banyak komitmen nak dibuat. dapat 3.5  above. ini aim jihan...yang penting semua ilmu yg belajar tu paham, bukan nak result cantik je.=)
2) mengajar adik-adik degree dengan sebaiknya. tolong hambamu YA ALLAH untuk mencurahkan ilmu kepada mereka
3)keje part time- eceh...sebenarnya jihan keje part time jugak. tu yg xsggup tgok stdy ambil byk paper. huhu.. hepi dgn part time ni. alhamdulilah pendptn skrg dalam rm1000-rm1300. nak tahu jihan kje apa. in shaa ALLAH nnti2 jihan cite.
4) fokus untuk perkahwinan- in shaa ALLAH, doakan jihan semoga semua yang dirancang berjalan lancar.
5) perbaiki diri-perlu kuat dan banyakkan motivasi.

jihan suka coretkan impian agar sentiasa lekat di kepala. ini impian untuk half of this year. semoga engkau permudahkan perjalananku Ya ALLAH. ameen


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...