Saturday, September 14, 2013

Herbalife =)

Bismilahirahmanirahim, dah berkubur je rasanya blog ni, aishhhh. Tekad nak mula konsisten menulis balik meskipun tak tahu berapa ramai yang rajin jenguk blog ni. Hahaha, yang penting jihan rasa puas kan. Kikiki. Okeyh, actually jihan sekarang tengah baru sahaja masuk semester baru sebagai pelajar master dalam pengurusan matematik dan kewangan di UKM Bangi. Alhamdulilah pencapaian yang sangat memberasangkan semester lepas. Terima Kasih Allah. =)
 
Actually, jihan lupa nak promote diri sendiri yang selain bergelar pelajar, jihan juga sedang buat herbalife secara "part-time". Sebenarnya, dah lama jugak. Nak masuk 7 bulan dah!!!!. Malunya tak share dekat sini. Erkkk, jadi jihan share sikit testimoni yer, Assalamuailakum, nama saya Najihan berusia 24 tahun dan masih lagi menuntut ilmu di UKM, Bangi. Sebelum kenal herbalife, jihan ada cabaran kesihatan seperti masalah ANGIN DALAM BADAN, SENGUGUT YANG KRONIK PADA HARI PERTAMA DAN KEDUA, SAKIT BELAKANG, JERAWAT DI MUKA dan RESDUNG DI PAGI HARI. Alhamdulilah, pada hari PERTAMA mengamalkan nutrisi ini, BANGUN PAGI BADAN TERASA RINGAN DAN SANGAT-SANGAT MUDAH BANGUN DARIPADA TIDUR. CABARAN KESIHATAN TADINYA SUDAH SEMAKIN IMPROVE. BONUSNYA, SAYA TURUN  7KILO DALAM MASA 7 MINGGU dan TOTAL LOST 9 KILO. THANK YOU ALLAH THANK YOU HERBALIFE =).
 
Cewahh, macam tengah share testimoni dekat event jer..hahahha. Sebenarnya, why jihan stay dengan herbalife sebab utama adalah product dia, gempak!!!!. Dan of course testimoni-testimoni dari semua penggunanya. Memang terbakar. Ada yang dah minum lebih daripada 6 tahun pun ada. Memang dah jumpa face to face. Lagi kuat why nak makan, bukan sebab nak cantik je tapi banyak aura-aura positif meresap dalam diri bila kita memilih untuk mengambil nutrisi yang baik untuk tubuh kita. Jihan just nak share sikit  gambar before and after.
 


Okeyh, ni pic awal 2012. Time kenduri kawen member. Macam belon je pipi, Tangan pun gebu je. 
Next,

Ni lak hujung bulan 12, tengok situ ada tertulis date dia, Erkk, pipi bertambah maju =_=

Dan ni, gambar coach ambil time awal2 nak start program makan produk. Hohoho... mmg pipi macam belon, time ni muka cepat penat dan lesu.
 
 
 
Dan ni gambar after.hehehe....Ni time satu event herbalife. 
 


 
 This one time dinner kolej, hepinya pakai baju ni sebab beli dulu tahun 2009, tapi xpernah muat. Hari tu time cari pasport, terjumpa baju ni dalam bagasi, pe lagi tangan ni gatal lah sarung, bila try, ya ALLAH muat ker???? haaa, x cayanya. Alhamdulilah.
Jihan nak share sikit  yang herbalife ni bukanlah ubat kurus. Kan awal-awal tu jihan ada cite pasal cabaran kesihatan jihan, secara amnya jihan ambil ni nak atasi masalah angin dalam badan yang asyik sedawa dan buatkan tubuh, muka asyik letih dan hasilnya kita memang kuat tido. Itu jer... Tapi itulah, tak tahu langsung kebaikannya boleh atasi sengugut, jerawat, sakit belakang, dan bonus pe lagi lost weightlah...hehehee. so, kita nak satu, tapi dapat more than that.  Alhamdulilah.
So, kalau anda serius dan mahu ubah cara pemakanan anda kepada gaya hidup yang lebih sihat disamping memperbaiki kesihatan bolehlah pm jihan dkt fb jihan sendiri.  Fb atau email kiter dekat najihanawang@yahoo.com.my. Free coaching okeyh. Jom ubah gaya pemakanan kita kepada nutrisi yang lebih sihat =)

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...